Увійти / Зареєструватись   
Забули пароль?
  
 

25.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

22.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

17.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

15.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

12.04.2024 Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

Всі новини Підписатись
 
Новини
ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ
ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

РІШЕННЯ
31.03.2011 м. Київ №382
Про схвалення листа емітентам з закритим (приватним) розміщенням цінних паперів, на яких поширюється рішення Комісії від 01.03.2011 № 187

З метою кращого розуміння емітентами з закритим (приватним) розміщенням цінних паперів порядку подання до Комісії адміністративних даних відповідно до вимог рішення Комісії від 01.03.2011 № 187 «Про затвердження Положення про подання адміністративних даних емітентами з закритим (приватним) розміщенням цінних паперів до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку та Порядку заповнення електронних форм адміністративних даних емітентами з закритим (приватним) розміщенням цінних паперів, які подаються до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 25.03.2011 за № 395/19133,

Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку
В И Р І Ш И Л А :

  1. Схвалити лист емітентам з закритим (приватним) розміщенням цінних паперів, на яких поширюється рішення Комісії від 01.03.2011 № 187 «Про затвердження Положення про подання адміністративних даних емітентами з закритим (приватним) розміщенням цінних паперів до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку та Порядку заповнення електронних форм адміністративних даних емітентами з закритим (приватним) розміщенням цінних паперів, які подаються до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 25.03.2011 за № 395/19133, що додається.
  2. Адміністративно-господарському департаменту (А. Голощук) забезпечити оприлюднення цього рішення на офіційному сайті Комісії.
  3. Територіальним органам Комісії довести до відома емітентів з закритим (приватним) розміщенням цінних паперів про прийняте рішення.
  4. Управлінню із забезпечення діяльності Голови Комісії, організації роботи засідань Комісії та міжнародних зв’язків (Н.Піскун) забезпечити опублікування цього рішення в офіційних друкованих виданнях Комісії.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Комісії М. Бурмаку.

Голова Комісії Дмитро Тевелєв
Протокол засідання Комісії
від 31.03.2011р. № 12

ЛИСТ

Емітентам з закритим (приватним) розміщенням цінних паперів, на яких поширюються вимоги рішення Комісії від 01.03.2011 № 187 «Про затвердження Положення про подання адміністративних даних емітентами з закритим (приватним) розміщенням цінних паперів до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку та Порядку заповнення електронних форм адміністративних даних емітентами з закритим (приватним) розміщенням цінних паперів, які подаються до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 25.03.2011 за № 395/19133

Рішенням Комісії від 01.03.2011 № 187, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 25.03.2011 за № 395/19133, затверджено:

Зазначене рішення Комісії набирає чинності через 10 днів після його офіційного опублікування.

Положення регулює порядок, склад і строки подання до Комісії адміністративних даних емітентами з закритим (приватним) розміщенням цінних паперів (далі – Дані).
Дія цього Положення поширюється на емітентів цінних паперів, які здійснили закрите (приватне) розміщення цінних паперів, у тому числі на закриті (приватні) акціонерні товариства (далі – емітенти). Дія цього Положення не поширюється на емітентів, які здійснили відкрите (публічне) розміщення цінних паперів, відкриті (публічні) акціонерні товариства, у тому числі які здійснили перше закрите (приватне) розміщення акцій, емітентів державних цінних паперів, інвестиційних сертифікатів, облігацій місцевих позик та акцій корпоративних інвестиційних фондів.
Положенням встановлено обов’язок подавати до Комісії дані про дію (подію) (далі – юридичний факт) та річні дані.
Порядок встановлює структуру файлів та опис полів заповнення емітентами електронних форм адміністративних даних, які подаються до Комісії відповідно до вимог Положення.

До Комісії емітент зобов'язаний подавати (надсилати) Дані у паперовій та електронній формах.
Подання електронної форми Даних здійснюється за допомогою електронної пошти.
Емітенти, які подають Дані до центрального апарату Комісії, надсилають електронну форму Даних на електронну поштову адресу: zatzvit@ssmsc.gov.ua.
Емітенти, які подають Дані до територіальних органів Комісії, надсилають електронні форми Даних на окремі електронні технологічні адреси територіальних органів Комісії, визначені рішенням Комісії від 31.03.2011 №381 «Про затвердження технологічних електронних адрес територіальних органів Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, на які подають адміністративні дані емітенти з закритим (приватним) розміщенням цінних паперів, відповідно до вимог рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 01.03.2011 № 187, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 25.03.2011 за № 395/19133», яке оприлюднене на офіційному веб-сайті Комісії.
Кожний вид даних про юридичний факт, річні дані надсилаються окремим електронним листом.

При поданні Даних до Комісії емітенти, які є професійними учасниками фондового ринку (крім емітентів, що здійснюють діяльність з ведення власного реєстру іменних цінних паперів), банками, страховиками, інститутами спільного інвестування, емітентами іпотечних сертифікатів, іпотечних облігацій і сертифікатів фонду операцій з нерухомістю, надають (надсилають) паперову форму Даних до центрального апарату Комісії.
При поданні Даних до Комісії емітенти, які не визначені у попередньому абзаці, надають паперову форму Даних до територіальних органів Комісії за їх місцезнаходженням.

Подання до Комісії даних про юридичний факт має здійснюватись протягом п’яти робочих днів після дати вчинення юридичного факту.
Річні дані емітенти подають до Комісії у строк не пізніше 1 червня року, наступного за звітним.

Формат електронної форми річної фінансової звітності встановлюється наказом Голови Комісії від 30.03.2011 № 294 «Щодо електронної форми річної фінансової звітності емітентів з закритим (приватним) розміщенням цінних паперів, яка подається до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку у складі електронної форми річних адміністративних даних відповідно до рішення Комісії від 01.03.2011 № 187 «Про затвердження Положення про подання адміністративних даних емітентами з закритим (приватним) розміщенням цінних паперів до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку та Порядку заповнення електронних форм адміністративних даних емітентами з закритим (приватним) розміщенням цінних паперів, які подаються до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 25.03.2011 за № 395/19133».

Підприємства - емітенти облігацій, банки, довірчі товариства, валютні та фондові біржі, інвестиційні фонди, інвестиційні компанії, кредитні спілки, недержавні пенсійні фонди, страхові компанії та інші фінансові установи на титульному аркуші річних даних обов'язково зазначають дату і номер періодичного видання або реквізити окремого друкованого відання, в якому опублікована річна фінансова звітність та консолідована звітність.

До складу річних даних емітентів облігацій, професійних учасників ринку цінних паперів, фінансових установ та інших суб'єктів господарювання, звітність яких відповідно до законодавства України підлягає офіційному оприлюдненню, додається аудиторський висновок у паперовій формі, зшитий та засвідчений підписом та відбитком печатки аудитора (аудиторської фірми).

Обов’язок у емітентів подавати до Комісії дані про юридичний факт виникає з моменту набрання чинності рішення Комісії від 01.03.2011 № 187.

Подання до Комісії річних даних за 2010 рік відповідно до вимог рішення Комісії від 01.03.2011 № 187 здійснюється емітентами за бажанням на власний розсуд протягом 2011 року.
Річні дані за 2011 звітний рік емітенти подають до Комісії у строк не пізніше 1 червня року, наступного за звітним.

Назад

© 2009-2024 ТОВ "Емкон". Всі права захищено. Розроблено ТОВ "Емкон"